Du är här:Start > Blogg > Ledighet

24 maj tisdag

Ledighet

I kyrkan har det varit fullt upp. I fredags var det ungdomssamling och Fredaxz samt FLOW hade hajk tillsammans. I söndags var det gudstjänst, då Tomas predikade om sanningen och det var även församlingsmöte, där det bland annat togs beslut att öka vårt missionsåtagande vilket är mycket glädjande.

Men personligen var min familj i mina hemtrakter där vi träffade släkt och vänner. Min bror och hans fru har båda fyllt trettio så vi hade kalas för dem, självklart mycket trevligt. Inte mindre trevligt då vi var i familjens vänners nya "palats" med inomhuspool. Båda våra barn älskar verkligen att bada så det var en hit.
Utöver kalas så var det många goda möten, dels att få spendera tid med barnens farmor och farfar, dels att få träffa och vara hemma hos kära vänner och dels att äta riktigt god pizza.

Igår kom vi hem till vårt härliga hus, vi är så tacksamma till Herren för vårt hus. Vi grillade på kvällen medans det regnade och åskade runtomkring oss och nu har en ny arbetsvecka börjat för mig.

Idag lagas det mat för sista gången tillsammans med de asylsökande som varit här flera gånger under terminen.

På fredag är det Worship Hour men också terminsavslutning för ungdomarna, det blir najs med aktiviteter och grillning. På söndag är det gudstjänst och vi får återigen höra Tomas predika ur Guds ord.
Utöver detta har vi tre stycken bönesamlingar: onsdag kl 16:30-17:30; torsdag kl 19:00-20:00 och söndag 18:00-19:00.

Välkommen!!

Tit 2:11-12 "Guds nåd har uppenbarats till frälsning för alla människor. Den fostrar oss att säga nej till ogudaktighet och världsliga begär och i stället leva anständigt, rättfärdig och gudfruktigt i den tid som nu är"
Guds nåd är till för alla, det finns ingen undantag, ingen är så unik att den står utanför Guds nåd. För vill man ge sitt liv till Jesus får man också del av Hans nåd. Guds nåd som leder oss till frälsning, en frälsning som endast är nåd, inte gärningar (Ef 2:-10). Samtidigt så leder frälsningen oss till ett liv i Guds kärlek, det är en frukt av Jesus i livet.
Livet med Jesus, som vi får genom nåd, leder oss alltså vidare till ett liv i kärlek och fostrar oss att lägga bort det som inte hör Guds rike till och kliva in i något nytt och också hålla kvar i detta.

Låt ditt liv förvandlas av Jesus Kristus, låt dig fyllas av den helige Ande och tro på Gud Fader som skapat allt.

Av Andréas Skogholm

Pastor med ansvar för ungdomsverksamheten.
Jobbar 80 %, ledig på måndagar.

070-165 07 50
andreas@borlange.pingst.se

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.