- Livsberättelser http://www.borlange.pingst.se Livsberättelser från sv-se © 1995 - 2024 () () Wed, 09 Sep 2015 20:41:00 +0200 Wed, 09 Sep 2015 20:41:00 +0200 http://www.rssboard.org/rss-specification 1 - Livsberättelser http://www.borlange.pingst.se Livsberättelser från <![CDATA[Armas har varit nykter i tre år]]> Wed, 09 Sep 2015 20:41:00 +0200

Jag växte upp med min familj där min far inte var troende men min mor var kristen. Även fast jag hörde mycket om Gud så intresserade detta mig inte alls då. Vid ett senare skede i mitt liv började jag känna ett tomrum i mitt hjärta, och det tomrummet började jag fylla med alkohol. Fast jag drack gick det inte att fylla tomrummet, allt kändes meningslöst.

Efter en tid träffade jag Regina och jag kände mig lycklig för första gången. Men det fattades fortfarande någonting i mitt liv, men jag visste inte vad.

En tidig morgon letade jag fram en bibel och började läsa. Jag förstod inte så mycket men fortsatte att läsa, för det kändes bra. Detta gjorde jag i några dagar tills jag bestämde mig för att ringa min svärfar, för att prata om Gud. Jag hade så många frågor och han förklarade på ett sätt jag förstod. Mitt intresse av att veta mer om Jesus växte väldigt mycket under denna tid. Min svärfar har betytt oerhört mycket för mig, och jag kände att Gud kallade på mig genom honom

Jag hade turen att kunna gå alpha-kursen där jag fick växa enormt i min tro. Jag är evigt tacksam för alla personer i alpha-kursen som för mig visade Guds kärlek.

Att ge mitt liv till Jesus är det bästa jag gjort. Jag har varit nykter i snart tre år och har blivit välsignad med den finaste gåvan, min dotter Alina och min underbara fru Regina. Jag tackar Gud varje dag för min familj, församling och mitt liv. Mitt liv har fått en helt ny innebörd, därför vill jag uppmana alla människor att ta det första steget att lära känna Gud.

]]>