Välkommen på Dalarnas nyårsläger!

Lägret anordnas i av flera försmlingar i Dalarna i samarbete med Dalagården och kommer att hållas i Pingstkyrkan Borlänge. Det är ett underbart läger med två halvdagar och två heldagar. Härligt häng, bra undervisning, fantastiska möten och god mat!!!

Fakta om lägret

Tema: The reason! Vad är egentligen anledningen till att vi gör som vi gör? Varför behövde Jesus dö på korset? Varför ska vi tro idag? Ska vi leva på ett speciellt sätt, varför?
För vem: Lägret är för dig som går i åk 7 och uppåt.
Datum: 29 december 2023 kl 14 – 1 januari 2024 kl 12.
Plats: PIngstkyrkan Borlänge

Sovplatser: Vi sover i Immanuelsskolan som bara ligger 7 minuters gångväg ifrån Pingstkyrkan.
Kostnad: 700 kronor.
Sista anmälningsdag: 17 december (eller tidigare, om lägret blir fullt)

Att tänka på när du packar

  • Det är sovplatser på golvet som gäller, så ta med luftmadrass (helst inte dubbelmadrass av utrymmesskäl) eller liggunderlag och sovsäck.
  • Tänk på att ha lite extra kläder med, samt hygienartiklar och handduk.
  • Ta gärna med dig extra fina kläder till Nyårskvällen. Det blir finmiddag och festligheter, och många gillar att klä upp sig. Det är inget tvång givetvis, men kan vara bra och kul att veta om.

Förhållningsregler och säkerhet på lägret

Tänk på att det här är ett läger. Alla deltagare förväntas vara med på samlingarna, och man får inte gå ut ur kyrkan på "andra äventyr". Vi kommer givetvis ha "fritid" under lägret, men om man vill gå ut då så måste man ha en ledare med sig. Alla på lägret kommer att få ett lägerband, och endast de som har lägerband kommer att släppas in i kyrkan. Det blir ju lite skillnad mot tidigare år eftersom vi är i en stad och inte ute på underbara Dalagården. Vi tror på ett härligt och tryggt läger!!!

Anmälan och betalning

Anmäl dig senast 17 december på följande länk:
Till anmälningsformuläret

Du betalar in avgiften (700 kronor) till Borlänge Pingstförsamling via bankgiro eller Swish:
Bankgiro: 265-3863
Swish: 123 551 21 40
Märk betalningen med för- och efternamn på den som anmäler sig plus "Nyår". Exempel: Sven Svensson Nyår.
OBS! Gör en betalning per deltagare, även om ni är fler från samma familj.

Vid frågor, kontakta
Andréas Skogholm andreas@borlange.pingst.se, 070-165 07 50
eller David Lindé david.linde@lugnetkyrkan.se

UMF – Ungdomarnas missionsfond

Då vill vi som församling stötta och kunna erbjuda bidrag till ungdomar som vill göra en missionsresa under en kortare period, har vi startat UMF. Det kan vara resor som vi själva anordnar men också andra typer resor som ligger i linje med vad vi tror på och känner att vi kan vara med att stötta. Vi vill också kunna finnas med och be för dig och senare ge tillfälle att berätta om allt du varit med om.

Ansökan

För att ansöka om bidrag så vill vi att du skriver ut och fyller i ansökningsformuläret nedan (PDF). Vi vill också att du bifogar en separat sida där du skriver lite mer om varför du vill åka på den här missionsresan, vad du har för förväntningar m.m. Lämna sedan ansökan till någon av pastorerna i kyrkan.

Välkommen!

För mer info, maila till info@borlange.pingst.se

Vill du vara med och stötta ungdomar?

Du kan stötta regelbundet med 50, 100 eller 150 kr i månanden eller ge en engångssumma. Sätt in din gåva på vårt bankkonto i Handelsbanken:
Clearingnr 6455
Kontonr 724 228 918
Märk betalningen med "UMF".

UMF

Relaterad information