Välkommen att delta


Pingstkyrkan finns till för att sätta människor och deras behov i kontakt med Gud och Hans resurser. Vi är människor som vill följa Jesus Kristus som vår förebild, vår vän och Gud.

Vi möts till stora Gudstjänster och möten, där mellan 100-150 människor möts till inspirerande undervisning, sång, bön och gemenskap. Allt detta hjälper oss att leva som efterföljare av Jesus i vår vardag. Vi har också andra typer av samlingar som varierar i uttryck och form eftersom vi har olika behov i olika livsfaser och åldrar.

Vi möts också i små grupper hemma hos varandra. Här har alla möjligheten att leva närmare någon. Vi delar tro och tankar, glädje och utmaningar och hjälper varandra att följa Jesus.

Tillsammans vill vi göra vårt samhälle, Borlänge och vår värld bättre. Vi har många olika uppgifter, verksamheter och mötesplatser där alla har möjlighet till att bidra med sina talanger och förmågor.
Vi tror att kyrkan är Jesu kropp i världen och att alla slags människor är nödvändiga för att visa hur mångfaldig den är. Tillsammans hoppas vi göra Borlänge lite varmare och hjälpa varandra till att ta emot den kärleken Gud har för varenda människa. Vi är inte perfekta, men vi är älskade. Därför önskar vi att älska tillbaka.

Vi som kyrka är till för dig - Välkommen till kyrkan!


Studieverksamhet och kulturarrangemang sker i samarbete med studieförbundet Bilda GävleDala Läs mer om Bilda

ActiVoice (från åk 1)

OBS! Nu finns det information om barnlägret i augusti!

JUST NU HAR VI INGEN ACTIVOICE IGÅNG.


Om du gillar sång, dans drama, och går i åk 1 och uppåt är du välkommen att vara med i ActiVoice!

ActiVoice inriktar sig på sång, dans, drama, skapande och är en lärjungaträning där vi med hjälp av detta bl.a. lär oss känna igen Guds röst och tränar på att be.

Vi som kommer vara ledare heter Amanda Stevens och Camilla Andelius.

Om du har funderingar kan du kontakta Amanda Stevens amanda@borlange.pingst.se

Välkomna!

Relaterad information

Gunilla Sehlin

Pastor och föreståndare

073-981 57 18
gunilla.sehlin@pingst.se