Du är här:Start > Välkommen att delta

Välkommen att delta


Pingstkyrkan finns till för att sätta människor och deras behov i kontakt med Gud och Hans resurser. Vi är människor som vill följa Jesus Kristus som vår förebild, vår vän och Gud.

Vi möts till stora Gudstjänster och möten, där mellan 100-150 människor möts till inspirerande undervisning, sång, bön och gemenskap. Allt detta hjälper oss att leva som efterföljare av Jesus i vår vardag. Vi har också andra typer av samlingar som varierar i uttryck och form eftersom vi har olika behov i olika livsfaser och åldrar.

Vi möts också i små grupper hemma hos varandra. Här har alla möjligheten att leva närmare någon. Vi delar tro och tankar, glädje och utmaningar och hjälper varandra att följa Jesus.

Tillsammans vill vi göra vårt samhälle, Borlänge och vår värld bättre. Vi har många olika uppgifter, verksamheter och mötesplatser där alla har möjlighet till att bidra med sina talanger och förmågor.
Vi tror att kyrkan är Jesu kropp i världen och att alla slags människor är nödvändiga för att visa hur mångfaldig den är. Tillsammans hoppas vi göra Borlänge lite varmare och hjälpa varandra till att ta emot den kärleken Gud har för varenda människa. Vi är inte perfekta, men vi är älskade. Därför önskar vi att älska tillbaka.

Vi som kyrka är till för dig - Välkommen till kyrkan!


Studieverksamhet och kulturarrangemang sker i samarbete med studieförbundet Bilda GävleDala Läs mer om Bilda