Du är här:Start > Blogg > Tillbaka..

6 aug tisdag

Tillbaka..

Idag är första dagen på jobbet efter några veckors semester. Jag är så tacksam för dessa sköna semesterveckor som jag haft tillsammans med min goa familj. Det är nödvändigt att få en tid av återhämtning då man får ladda batterierna inför en kommande höst. Jag har laddat batterierna med många sköna bad i både salt o sött vatten, med fiske, goda middagar, med goa vänner o släktingar, bokläsning etc. Så har jag gjort lite nytta också. Lite målning på huset, haft en begravning samt en predikan.

Jag älskar denna tid vi är inne i med många sköna soliga dagar och ljumna kvällar. Att då semestern infaller när det är som bäst på sommaren är ju helt underbart. Att få koppla av, få tid till eftertanke och reflektion, det är oerhört befriande och energigivande.

Men hur det än är, livsnjutare som jag är, så känns det riktigt bra att få börja arbeta igen, så kände jag när jag i morse satt nyckeln i kyrkdörrn. Det är verkligen en stor förmån att få tjäna Gud och få arbeta för Hans rike och en stor förmån att få vara pastor i Pingstförsamlingen Borlänge!

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.