Du är här:Start > Blogg > Upptaktstider!

23 aug fredag

Upptaktstider!

Skolan är nu igång igen efter ett långt sommarlov och de flest har börjat arbeta igen.

Församlingen har inte tagit semester i sommar, den består ju av människor av kött och blod som lever ut sin tro på Jesus vars helst man är, men verksamheten har varit mindre. Men nu drar det mesta igång igen.

Igår kväll möttes vi som församlingsledare och efter kvällens slut kände jag mig stärkt och fylld av tro inför hösten som ligger framför. Ikväll och hela dagen imorgon är 25-30st ungdomar utav våra ungdomar iväg på en upptaktshelg tillsammans. På söndag kommer Marie Höglund predika över ämnet. "En tro som inte är på låtsas" och ingår i den serie av predikningar i höst som handlar om Andens liv, frukt & gåvor.

Så vill jag också pusha för vår församlingshelg 30-31 augusti som vi kommer ha på Näset,Falun. Det blir skön gemenskap, god mat, bra undervisning av Andreas Westergren som kommer att tala om "Gemenskapen" och Daniel Romero som kommer att tala om "Andlig tillväxt". Är du inte medlem i församlingen så är du självklart välkommen ändå. Under lördagen kommer vi också ha aktiviteter för barnen. Missa alltså inte denna helg och se till att anmäla dig

Önskar dig en skön helg!

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.