7 okt måndag

Det är något speciellt med måndagar!

De flesta av oss laddar upp på söndagskvällen in för en ny skolvecka eller arbetsvecka som startar på måndagsmorgonen. Men det finns en grupp människor som istället varvar ner på söndagskvällen och det är pastorer och präster.


För egen del brukar jag vara ganska trött på söndagskvällar, men oftast är det en tillfredställande och skön tröttet som infinner sig. Söndagkväll för mig, är som fredagkväll är för de allra flesta.


Så är måndagen här. Har precis läst Borlänge tidning och det lilla reportaget om OAS-helgen som varit:

http://www.dt.se/nyheter/borlange/1.6352766-lyckad-premiar-i-borlange


Det har verkligen varit roligt denna helg att få mötas från olika kyrkor/församlingar i Dalarna med omnejd och tillsammans samlats runt det som är det mest centrala i våra liv - Jesus.


Nu ska jag klä på mig löparkläder för att springa någon mil för att njuta av höstluften och alla vackra färger. Löpning är den ultimata avkopplingen en måndag om jag inte fiskar eller åker skidor förstårs, det senare dröjer väl ett tag till innan den möjligheten ges.

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.