Du är här:Start > Blogg > Mot nya äventyr!

28 maj onsdag

Mot nya äventyr!

Efter snart fyra och ett halvt år i Borlänge bär det av mot nya äventyr då jag mot sommaren kommer avsluta min tjänst här i Borlänge och i början av augusti tillträda som pastor och medarbetare i Västerås Pingstförsamling med ansvar för ungdom.

Det har varit en spännande tid för mig som ungdomspastor i Borlänge pingst då jag fått möjlighet att växa i min tjänst och tid att utvecklas som både människa och ledare.

Jag har också haft förmånen att lära känna många människor. Vissa som man själv varit ledare för, andra som man byggt kontakter med på andra sätt. Det är många man kommer sakna när man lämnar Borlänge och som man kommer bära med sig i sitt hjärta när man nu går vidare i vad som ligger framför.

Det är med stor tacksamhet man ser tillbaka på sin tid i Borlänge, de lärdomar man fått här är ovärderliga. Nu önskar jag församlingen alla välsignelser och jag övertygad om att det bästa ligger framför.

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.