Du är här:Start > Blogg > Tillbaka

30 jul onsdag

Tillbaka

Min första jobbarvecka är igång efter 5 sköna, soliga och varma semesterveckor. Jag är mycket tacksam för all tid som jag haft tillsammans med min familj, släkt och vänner. Vi har rest runt en del och har varit på olika härliga platser men också varit hemma och njutit i fulla drag.

Den här veckan är jag själv i tjänst på kontoret då resten av teamet fortfarande har semester. Vår ungdomspastor Alexander har nu avslutat sin tjänst hos oss. Det känns tomt utan honom. Men jag är glad över att han följer Guds kallelse och att han hamnat i Pingstförsamlingen i Västerås som är en fräsch och växande församling med ett härligt pastorsteam.

Första dagen ägnade jag åt att läsa av mina mail, tala i telefon och diverse andra kontorsgöromål. Den andra dagen som är idag har jag börjat skissa på höstens planering och börjat med de första predikoförberedelserna inför söndagen. Ikväll blir det dopsamtal. Det blir förresten dop på söndag. Härligt!

Imorgon kommer de äldste som är hemma samlas till bön och samtal. Sedan ska jag träffa en relativt nydöpt kille. Att undervisa nykristna i sin första vandring tillsammans med Jesus är fantastiskt roligt. Både dagen imorgon och på fredag kommer jag ägna mig åt bön för församlingen, Borlänge och för söndagens gudstjänst och predikan. Så ser jag också fram emot en rolig 70-års uppvaktning i helgen.

Det blir en fortsatt bra vecka helt enkelt.

ps. Vill också passa på att påminna er om att anmäla er till Gemenskapshelgen på Näset den 29-30 augusti. All info hittar du på vår hemsida.

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.