4 sep torsdag

Innehållsrika veckor

Veckan som gick hade vi besök av familjen Bernarducci från Livorno, Italien där vi understödjer ett framgångsrikt församlingsplanteringsarbete i Toscanaregionen. Det var verkligen roligt att få möta dem igen. De uppskattade så dagarna här i Dalarna, då de fick möta vår församling, och inte minst vara med på vårt Gemenskapsdygn på lägergården i Näset, Falun.

Det var verkligen ett gott dygn vi hade tillsammans. Att få mötas i alla olika åldar, över generationsgränserna, i lek och tävlingar blandat med heligt allvar i den undervisning vi fick av Dante. Det berörde oss allesammans. Jag har fått mycket positiv respons över denna helg vi hade tillsammans. Gott!

Denna vecka har vi bön & fasta då vi speciellt ber för Borlänge, att Gud ska röra vid alla människor som bor i vår stad. Imorgon, fredag kl 19-21 möts vi till en Celebrationkväll då vi prisar och tillber Gud och lovsjunger tillsammans.

På lördag kl 16.00 har vi en intressant samling med Desirée Kjellin: "Häxan som bytte sida" . Missa inte detta seminarie, det kommer bli grymt spännande. Se mer info om denna kväll här på vår hemsida. Så möts vi som alltid till Gudstjänst på söndag kl 11 då också Desirée är med.

Väl mött!

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.