Du är här:Start > Blogg > Vila i Gud

29 jul onsdag

Vila i Gud

För några dagar sedan kom jag hem från en lång, skön och upplevelserik semester som jag haft tillsammans med mina barn och många andra goa släktingar och vänner.

Att ha semester är verkligen vila för själen. Att börja arbeta igen är verkligen bra för själen. Vila har sin tid och arbeta sin tid.

Den här dagen ägnar jag min tid åt att förbereda söndagens predikan. Temat för söndagen är "Vila i Gud". Varje människa erbjuds att leva i denna vila. Den kan man få vara i oavsett om man har semester eller har en fulltecknad kalender och är mitt uppe i intensivt arbete. Om detta kommer min predikan handla om på söndag.

Vi ses!

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.