Du är här:Start > Blogg > Resan till Jerusalem

21 okt onsdag

Resan till Jerusalem

För en vecka sedan kom jag hem från Jerusalem där jag, tillsammans med 120 st härliga kollegor, fått högklassig undervisning på platser där Jesus levde och verkade. Resan har helt klart gett mig en boost in i min tjänst som förkunnare. Mixen av förkovran, andliga upplevelser, sköna svettiga löparturer där vi utmanade varandra, att vara på en plats i världen dit allas blickar ständigt dras till och där det profetiska går i uppfyllelse, att vara vid Västra muren vid inledningen av sabbaten och uppleva glädjen och lovsången. Allt detta kan inte beskrivas, det måste upplevas, och jag är otroligt tacksam för att jag fick göra det.

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.