Du är här:Start > Blogg > GLAD PÅSK!

23 mar onsdag

GLAD PÅSK!

Jag är nyss hemkommen från en missionsresa i Toscana Italien. Det har varit helt underbart att få träffa de växande församlingarna i Livorno och i La Spezia igen. Dagarna har präglats av så mycket kärlek, så mycket värme och så mycket glädje.

Nu har Påskveckan precis inletts och i bibeln kan vi varje dag följa dramat om Jesus sista dagar, om hans lidande, död och om hans uppståndelse.

I påsk har vi flera gudstjänster i vår kyrka. På Skärtorsdagskvällen, Getsemanestund då vi firar nattvard och sjunger lovsånger till Gud, läser texterna om Jesu kamp, hur han grips och förs bort.

På Långfredag firar vi gudstjänst tillsammans med Centrumkyrkan Falun. Denna dag handlar om när Jesus dör på korset, hur han som själv inte gjort någon synd tar på sig hela världens synder, för att vi skulle bli fria och förlåtna. På korset vinner Jesus en fullständig seger över djävulen.

På Påskdagen har vi Uppståndelsegudstjänst då firar vi att Jesus har uppstått och lever idag.

Jag ser verkligen fram emot att fira påsk och jag ser fram emot att få göra det tillsammans med dig i vår kyrka. Så varmt välkommen!

Med önskan om en Glad Påsk!

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.