Du är här:Start > Blogg > Sensommar!

23 aug tisdag

Sensommar!

Ungdomarna börjat i sina skolor, de flesta barnen har skolats in i förskolan och de flesta vuxna som är välsignade med arbete har installerat sig så sin arbetsplats, så även jag.

Förra veckan hade jag semester igen och på helgen innan det var det barnläger på "Näset" utanför Falun (bilden). Det var en underbar helg med 34 deltagare i åldern 7-12, plus typ 20 ledare som gjorde helgen verklighet.
Barnen får mycket fritid på detta läger och många väljer att lägga den fritiden i eller på (kanot) vattnet.
Det fanns även flera aktiviteter för barnen att välja på, som parkour, lek och äventyr, surfing, pyssel m.m. Undervisningarna har handlat om att Jesus bor i vårt hjärta och valde vårt hjärta som sin boning. Att vi kan be till honom och att han är med oss i våra liv.

Denna veckan i Kyrkan är det extra bön för hösten, kl. 11 och 19 idag, onsdag och torsdag. På fredag börjar Ungdomssamlingarna och på söndag predikar Daniel Romero på gudstjänsten där vi får lovprisa Gud i lovsång och även ha gemenskap med varandra runt fikaborden. Välkommen!

"Här börjar glädjebudet om Jesus Kristus Guds son!" Det läser vi i Markusevangeliets början och så är det verkligen, här börjar det ständigt börjar glädjebudet om Jesus Kristus i människors liv som väljer att ta emot honom. Det blir ofta en nystart och en frid för människor när de ger sina liv till Jesus. Så ljuvligt är det att se människor få bli upprättade och hitta meningen med livet när det väljer att se sanningen i Jesus. Vi ber om att fler människor ska få uppleva Jesus och våga vända sin tro till Honom som ger oss livet.

Av Andréas Skogholm

Pastor med ansvar för ungdomsverksamheten. Jobbar 80 %, ledig på måndagar.

070-165 07 50
andreas@borlange.pingst.se

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.