20 sep tisdag

Pärlplattor och sökande efter Gud

I fredags var det dags för USB 7.0 som vanligt. Vi hade pärlplattekväll då vi pärlade figurer som vi limmade på gamla tavlor, helt efter "Pappas Pärlors" idé. Det blev succé och många fina tavlor. Efter det var det lovsångsmöte följt av fika, god gemenskap både med varandra och Jesus. 
I söndags hade vi en liten annorlunda gudstjänst. Jag predikade om att höra Guds röst och söka honom profetiskt. Efter det så sökte vi Gud tillsammans när det gällde just föreståndarfrågan, då vi söker en ny. Det blev en god stund följt av goda samtal kring borden då vi fick dela vad vi upplevde att Gud talat. Två ord blev tydliga, herde och delegera (hjälpa andra in i sina gåvor). 
I Torsdags var det dagledigträff, "Vi fyra" från Dala-Järna var hos oss och sjöng och delade ordet. Det var en mycket andefylld träff. 

Denna veckan är det fredsbön på onsdag kl 19:00-20:00 då vi får be för fred över jorden och speciellt över Kongo. 
På torsdag är det "Föräldrar emellan" här i kyrkan med start 18:30. 
På söndag är det 0-100 gudstjänst och även dop, det blir en härlig förmiddag!
Varmt välkommen på våra samlingar!

Rom 10:9 "Ty om du med din mun bekänner att Jesus är Herre och i ditt hjärta tror att Gud har uppväck honom från de döda, då ska du bli räddad." 
Det finns människor som går omkring med en tro på Gud men tror själva att den liksom inte räcker till frälsningen. Men frälsningen är just bara en tro bort, en bekännelse bort. Jesus kommer till oss med nåd och för att träda in i frälsningen så krävs det bara din tro. Vilken underbar nåd, det beror inte på gärningar, ingen förtjänar den mer eller mindre alla är vi lika inför nåden. Ta emot frälsningens uppmuntran, tro på Jesus, bekänn honom som Herre och blott tro att han är uppstånden. Det är starten på allting, sen kommer resten men det behöver du inte bekymra dig om i starten. När du ger ditt liv till Gud så söker han dig och involerar sig i dig. Behöver du tala om tron och känner att du vill tro men inte kan så ta gärna kontakt med oss för ett samtal. Gud välsigne dig!

Av Andréas Skogholm

Pastor med ansvar för ungdomsverksamheten. Jobbar 80 %, ledig på måndagar.

070-165 07 50
andreas@borlange.pingst.se

Kategorier

Pastorernas blogg

Om bloggen

Andréas, en av församlingens pastorer, delar här tankar och funderingar som gäller församlingen, vardagslivet och olika händelser i smått och stort.